Despre noi

LA NOI GĂSIȚI SOLUTIA PENTRU AMBALAJUL DORIT!

Suntem un Start-up Nation si ne dorim sa crestem împreună cu viitori nostri clienti. Dorim ca în timp sa fim unul din cei mai importanți jucatori din piața din România. Ce ne recomandă pe noi este calitatea produselor noastre și seriozitatea pe care o oferim clientilor nostri .

Suntem o echipa tanara din PLOIESTI si dorim sa ne stabilizam in piata produselor din carton si ambalajelor din carton/ hartie. Ne dorim ca orice produs iesit pe poarta fabrici noastre să satisfacă pe deplin cerintele dumneavoastra.

Design-ul ambalajelor este un factor decisiv pentru imaginea produsului tau in a avea un succes garantat. Fie ai un produs in vanzarea cu amanuntul, fie ai un produs ce ajunge la un client intermediar ambalajul este un factor decisiv pentru imaginea produsului tău. În acest scop, legătura dintre departamentul nostru de design şi departamentul de proiectare este necesară! Acesta este un serviciul de bază pe care il punem la dispozitia clientilor nosti (acest serviciu este gratuit pentru toti clienti care au contract cu noi).

Ce va putem oferi

Cutii alimentare

Cutii Pizza, Coltare Pizza, Farfuri pizza, Cutii Hamburger, Cutii take away, Cutii delivery, Cutii Cartofi, Cutii pentru Gogosi, Cutii pentru prajituri, etc

Cutii non alimentare

Cutii Pantofi, Cutii industriale, Cutii depozitare, Cutii arhiva, Cutii pentru ambalare haine, Cutii transport

Cutii personalizate

Pentru un ambalaj unicat pentru nevoile tale departamentul nostru lucreaza cu ingineri nostri de productie pentru a crea ambalajul ideal nevoilor tale.